dilluns, 18 d’abril del 2011

MAMOVA 17-04-2011


Coneixeu La Pobleta, Andilla, Osset i Artaj? Jo no els coneixia fins diumenge passat en el que alguns trivoltors vam córrer per les seues muntanyes en la comarca Els Serrans. Va ser la primera edició de la MAMOVA, marató de muntanya de València, amb una gran organització, llevat que al final només hi hagué cervesa per al Josman que va arribar el primer de nosaltres, després se les ferem tots al baret del poble. La nostra impressió va ser que era menys dura que la marató d'Espadà, o es que el desnivell estava més ben repartit (o no, al km 36 hi havia un tallafoc), o es que cada vegada els trivoltors estem més forts. La veritat és que va ser molt equilibrada, sense pendents massa dures i sense trams d'alta exigència tècnica, molt interessant per a debutar en marató de muntanya.


Tretze trivoltors vam començar i vam acabar, que al cap i a la fi és l'important. Molts hem fet tota o quasi tota la prova amb grupets, amb molta armonia i molt de coneixement. Ja som un club de referència a la muntanya, pel nombre de participants i per l'equipatge que ens identifica. Durant tota la cursa hem escoltat "Trivoltors Alcàsser", "Alcassers", etc. de gent animadora, i fins i tot del "speaker" de veure tants trivoltors de verd arribant a la meta. Anem pel bon camí.


Dir-vos també, que una triatló de llarga distància és un bon entrenament per a una marató de muntanya, i aquesta, una bona oxigenació per a fer un bon concert de cant coral. Ara, a rentar l'equipatge per a fer el pelegrinatge a Sant Joan de Penyagolosa.


Vicent Reinal

3 comentaris:

pakis ha dit...

Gran crònica Vicent.
Mai deixaràs de sorprendre'm!!!
La teva crònica m'ha donat ganes d'apuntar-me a les curses de muntanya!! Segur que la pròxima temporada en cau més d'una


Enhorabona a tots!

Arturo ha dit...

Eres un crak...Carrera bonita y disfrutona. Lo mejor el ambientazo de gente animando. Por mi parte darle las gracias a Josma y a Vicent por "llevarme" hasta Artaj creo, momento en el que no pude seguir su ritmo (me falta ese fondo de grandes maratonianos como ellos).
Gracias a todos los trivoltors por la compañía y el día tan cojonudo que he vivido.
Nos vemos en la próxima.

Rvila ha dit...

Q màquina!! L´any passat ferem uns quants trivoltors el Raid d´Andilla i dinarot en Osset..al igual que ara en molt bon lloc quedà tot..bona zona!!
Per cert, has de passar-mos els entrenes de polivalència que te gastes!!!!