diumenge, 19 de juny del 2011

AGRAÏMENTS DUATLÓ INFANTIL

La prova d'ahir va ser treballada amb l'intenció de fer una prova a Alcàsser novedosa on els xiquets pogueren passar-ho bé a la vegada de fer esport i fomentar la pràctica del duatló al municipi donant a conéixer un esport desconegut per a "la gran masa"

Conforme anava arrimant-se la data i segons els rumors que corrien, pareixia que hi havia prou d'interés per part del poble i es confirmava uns dies abans que superàvem els 100 inscrits, encara que mai pensàvem que arrivaríem fins als 187, IMPRESSIONANT. Moltes gràcies per a tots els assistents.

També gràcies a tota la gent que va passar-se a vore la prova, que en van ser molts, esperem que cada vegada hi haja més ambient i ganes de vore proves tant divertides com aquestes.

A nosaltres, com a grup d'amics i com a club també ens ha servit per dependre a fer coses boniques i interessants junts i saber que podem fer coses millorant poquet a poquet. Som un grup "novel" però amb ganes de fer coses i crec que ho estem aconseguint.

Gràcies a tots els TRIVOLTORS i adjacents. Els que vau poder vindre a tirar una maneta i els que no, els que vau estar als cantons i les que vau estar donant la borsa del corredor, els de "peu a terra" i els de "pujeu a la bici, al míster "Rafel" que obria la carrera i que és un crack, al que tancava la carrera, el trivoltor Sergi perquè també és altre crack, als que estàveu a boxes, a Juliet el de l'ambulància, a tots els que estàveu fent alguna tasca tan important com les demés, a l'ajuntament d'Alcàsser per la seva col·laboració, als nostres col·laboradors en CREACIONES SS com a principal i, en definitiva a tots els que heu fet possible aquest primer repte.

GRÀCIES A TOTS

PD. Pròxima estació 30 de juliol 2011. Triatló d'Alcàsser

1 comentari:

Rafel Fortea ha dit...

Enorabona per la prova xics/es va estar genial! El que faça falta per la il·lusió del xiquets/es.