divendres, 23 de desembre del 2011

ESCRIT LLIBRET DE FESTES

C.T. TRIVOLTORS ALCÀSSER
A punt de complir un any de la nostra constitució com a club de triatló, el C.T. TRIVOLTORS ALCÀSSER, vol fer un xicotet extracte del que és el nostre club, de com ha anat creixent el club on ja som més de cent membres, de les activitats i participacions durant aquest primer any Trivoltorenc i de les nostres intencions.
Pel que fa a les participacions, el nostre club és obert perquè tenim diferents seccions on es fa esport a distintes modalitats, participant en proves diverses, tant en curses de muntanya com per exemple la marató d’Espadà o la pujada al Bartolo, el Raid d’Andilla, curses populars com Massamagrell o Cullera, Ultra Trails com ara el d’Andorra o l’Aneto on estigueren moltes hores corrent, sobrevivint i orientant-se de dia i de nit, mitges maratons conegudes i boniques com la Behobia - San Sebastià o Alzira, maratons com la de València o Castelló on molts membres baixaren marques personals, proves ciclistes com ara la Treparriscos al Pirineu Aragonès, duatlons com el d’Ontinyent i com no, triatlons tant en distàncies més curtes com puguen ser Canet d ‘En Berenguer o Oliva amb gran participació nostra com en distàncies més llargues com ara Elx, Vitòria, Roth (Alemanya) on dos dels nostres companys participaren a l’ Ironman o a Calella( Barcelona - Maresme) on també tres membres del club i altres del club de Picassent, participaren en altre Ironman quedant, a l’igual que els companys de Roth, en unes magnífiques posicions després de més de 10 hores de competició, classificant-se en alguns casos per a campionats d’Espanya o del Món i obtenint sobretot, unes experiències a nivell humà, inoblidables, gratificants i úniques.
També recolzar i fer menció als nostres xiquets i dones del club que han participat en diferents proves de triatló, duatló, aquatló, curses i Jornades d’Orientació totes dins del calendari provincial de la Federació de Triatló perquè cal recordar que els xiquets i xiquetes són el futur i per tant, hem d’inculcar-los la importància de l’esport mitjançant, en el nostre cas, la participació dels nostres, a l’escola de Triatló a Picassent. Per això que fem una crida oberta als pares i mares per a que s’animen a inscriure als seus fills i filles al club i a l’escola d’aquest esport emergent.
Respecte a les proves organitzades, fer saber que sense el gran ambient i voluntarietat que hi ha entre tots els membres del club no s’ hagueren pogut desenvolupar les activitats que hem dut a terme. Estem molt contents i volem agrair públicament a participants, voluntaris, fotògrafs, organitzadors, al Club d’Atletisme Alcàsser, patrocinadors, Institucions, Policia Local i a la població en general, l’èxit de les proves d’aquest primer any. Hem organitzat enguany el I Duatló Escolar, el XXVI Triatló i el X Duatló BTT on va haver una amplia participació de gent del poble principalment i de fora, i on hem intentat que eixiren el millor possible i que esperem que en els pròxims anys, encara tinguen més participació i acceptació per part del poble.
Concloent, som un grup de gent que vol superar-se, marcar-se nous reptes personals, mantindre la forma, millorar en general simplement, passant el seu temps d’oci d’una manera divertida, sana i distesa.
Si eres una persona que tens aquestes inquietuds com nosaltres, vine, prova, participa, experimenta, coneix-nos i voràs com l’entreteniment el tens assegurat. Ens podeu trobar i assabentar-se’n més al nostre Blog http://trivoltorsalcasser.blogspot.com/ o al nostre grup de Facebook http://www.facebook.com/groups/trivoltorsalcasser/ .En resum, Pensa en verd!
Us desitgem uns Bons Nadals plens, sobretot, de salut i felicitat amb els vostres.
La Junta Directiva