divendres, 6 de gener del 2012

RANKING 2012 + NORMES + PROJECTES 2012

Comença aquest 2012 amb algunes novetats al blog:

> Ja podeu vore el calendari del Ranking programat per a l'any 2012
> Podeu vore també les noves normes del Ranking per a aquest any. És paregut a l'any passat en algunes novetats que queden resaltades en negre on, destaquem:
1.- Si a alguna prova que no està al ranking acudixen 4 TRIVOLTORS o més contarà la prova en la puntuació habitual segons kilometratge.
2.- Sumen i resten les assistències a col·laborar el dia en que organitzem les nostres proves. Les restes seran només si no es pot justificar.
3.- S'han canviat el número de proves a l'hora de multiplicar la polivalència així com la base sobre la que es calcula la puntuació per competir fora de la CV o a l'extranjer.
4.- Si algú fa 6 proves d'alguna disciplina se li sumaran 50 punts.
Com sempre, el Ranking està per millorar-lo. S'esperen propostes.

Apart, tindrem la Cronoescalada a la Pólvora, programada per al mes de maig.

I ALTRA QUE S'ESTÀ PROGRAMANT ÉS UN VIATGET AMB LES FAMÍLIES (DONES, XIQUETS...) FENT UNA RUTA LLARGUETA EN BICI CARRETERA PER ACABAR AL PUNT DE FINALITZACIÓ I PODER PASSAR LA RESTA DE CAP DE SETMANA. UNA VEGADA ALLOTJATS DINAR, SOPAR I LO QUE VINGA. EL DIA DESPRÉS ES PODRIA FER UN ENTRENE DE RUNNING... TOT AÇÒ ÉS UNA IDEA QUE TENIM QUE ANAR PLASMANT ENTRE TOTS. NECESSITEM TANCAR DATA, LLOC...
PROPOSTES??????? IDEESS?????? DATES?????? FORMAT?????


SALUT I KILÒMETRES TRIVOLTORS!!!!