dimecres, 28 de març del 2012

CRÒNICA DEL MARATÓ BARCELONA '12 BY ABEL GOMEZ COSTA

CRÒNICA DEL MARATÓ D'ABEL GÓMEZ. ENHORABONA PEL FINISHER ALS 2 I UN PAS MÉS PER A L'OBJECTIU ESTRENA DE L'ANY EL PROPER MES DE JUNY.








Sencillament...... INCREÏBLE!!

El diumenge 25 ens disposavem el meu amic Bernat ( futur trivoltor) i jo, a afrontar la nostra 1era marató d'asfalt. Haviem fet de montanya però encara no ens haviem dispossat a fer cap que fora sols d'asfalt.

7:15 del mati i el carrer ple de gent que aparentment no feia la marató, sols anava a gaudir d'ella i animar a tota la gent que participava. La qual cosa ens feia pensar que l'assumpte prometia!!

En linea de surtida, els nervits habituals, els caixons plens de gent, 20000 corredors a punt, i comença.

El recorregut espectacular, que tinc que dir-vos, és Barcelona, bonica, emblematica, ciutat condal, i la gent demostrant que quan s'organitza un event aixi, hi ha que volcar-se amb els corredors i animar tot el que es puga!!!

Aixi va ser, no hi havia cap moment en el que no escoltares ànims de la gent, no et coneixien de res, però t'animaven com si fores part de la seva familia, batucades donant-li un poc de ritme a la carrera aixi que era molt dificil desanimar-se i baixar el ritme. Les cames et feien mal però hi havia moltissima gent animante per a que no baixares els braços, et mossegares la llengua i tirares endavant!!

Final de la cursa monumental, al més pur estil giro o tour, la gent fent els carrers estrets, animante quasi a l'oïda de lo propet que estaven i arribant a meta amb una sensació eufòrica inolvidable.

En definitiva, una carrera de 10!!

L'any que ve, tornarem a repetir!