divendres, 20 d’abril del 2012

TRI ELX + MAMOVA

Aquest és un cap de setmana important en quant a que es disputen dos proves importants en el calendari per a un bon grapat de TRIVOLTORS. TRIATLÓ D'ELX DISTÀNCIA 1/2 IRONMAN
Prova on 12 TRIVOLTORS eixiran a disputar una de les millors proves de triatló del calendari nacional i que es caracteritza especialment per la duresa del segment de RUN i per al que hi ha que guardar forçes. RECORDEU!!! ÉS UNA PROVA NO DRAFTING!!!
MARATÓ DE MUNTANYA DE VALÈNCIA
Un altre bon grapat de TRIVOLTORS, els denominats "Muntanyers" acudiran a Andilla per gaudir d'una prova de muntanya que s'ha consolidat en poc de temps entre els "trail runners". Pareix ser que enguany han canviat el recorregut i la prova ja no és tant corredora com l'any passat tenint així un desnivell similar a Espadà pel que es recomana el mateix "qui guarda quan té menja quan vol" Ara només queda esperar que ixca un dia excepcional en quan a l'oratge es referix i tingau tots molta sort per gaudir d'un excel·lent dia fent esport i en bona companyia. SORT, FORÇA I A PER TOTES!!! PD. Esperem cròniques, fotos i detall de les proves!!!