dijous, 3 de maig del 2012

Bona vesprada a tots. Ja tenim ahí la II CRONOESCALADA TRIVOLTORENCA per al proper dissabte.
 En un principi rondarem els 50 TRIVOLTORS que el dissabte, d'una forma o altra estarem per la muntanya.
Destacar i comentar algunes cosetes:
     -S'establix la quedada oficial a les 7:15 al poliesportiu d'Alcàsser per fer la llista oficial i establir ordres d'eixida i eixir tots junts, bé en bici o bé en cotxe, segons cadascú. La idea és anar eixint cap a les 7:30 +/- per poder estar començant la prova màxim a les 8:15. Es recomana puntualitat ja que, en funció de com es faça la llista s'establirà l'ordre d'eixida.
     - Per motius de seguretat (multitud de colmenes en el recorregut de baixada), s'ha decidit que la cronoescalada siga cronometrada només al tram de pujada. És a dir, per als qui coneixen la zona i ho van fer l'any passat, serà pujada a la pólvora (des dels bous) + la polvorilla, és a dir, al voltant d'un kilòmetre més que l'any passat en un xicotet tram de descans entre mig de les 2 pujades.
     - El temps serà el que conte dalt del tot. La baixada es farà en tranquilitat animant la resta de companys que vajen pujant L'ordre d'eixida serà el següent:
1. BTT (qui vaja a fer-ho en les 2 disciplines)
2. BTT qui només vaja a pujar en
3. BTT RUN (qui només vaja a pujar corrent)
4. RUN (qui haja pujat també en BTT) L'ordre d'eixida serà CADA MINUT. L'eixida es farà de 2 en 2 (no val drafting!!!)
     - Hi haurà avituallament calòric al finalitzar la prova (i abans també fartons! )

 TENIM UN DETALLET MOLT BONIC RECORDATORI D'AQUEST DIA, ESPEREM VOS AGRADE.

 TAMBÉ ESPEREM QUE NO HI HAJA NINGUN PROBLEMA I SIGA UN DIA PER PASSAR-HO BÉ I DISFRUTAR DE LA MUNTANYA I L'ESPORT ENTRE COMPANYS. D'AIXÒ ES TRACTA NO?? ENS VEJEM EL DISSABTE A LES 7:15 AL POLIESPORTIU EN LES PILES CARREGADES!!!

 TRIVOLTORS ALCÀSSER