diumenge, 11 de novembre del 2012

IMPORTANT! ES POSTPOSA EL XI DUATLÓ CROSS D'ALCÀSSER

Bon dia a tots.

Malauradament, i després de tindre diverses conversacions en les autoritats i ajuntament d'Alcàsser, no ens queda més remei que POSTPOSAR FINS NOU AVÍS EL XI DUATLÓ CROSS D'ALCÀSSER

Com molts sabeu, a l'hora de dur a terme l'organització d'una prova d'aquestes característiques, es deu comptar amb l'autorització dels ajuntaments implicats. Bé, donç com tots els anys hem procedit a realitzar les gestions necessàries per comptar amb el vist-i-plau però enguany, amb el canvi en la direcció de la policia local, ens han obligat a donar un pas més i procedir a autoritzar la prova sempre i quan es compte amb el vist-i-plau, a més, de Conselleria amb tots els extres que tot això suposa (bàsicament una planificació molt més  detallada de la prova i un timing per procedir a realitzar les gestions als quals ja no dona temps per realitzar la prova a finals de novembre.

Nosaltres, per la nostra part ja hem contractat assegurança de responsabilitat civil, camisetes, trofeus i demés. A més, ho havíem fet amb el temps suficient com per a organitzar la prova tal i com s'ha fet els darrers anys però ara les coses han canviat i deguem adaptar-mos. 

Hem intentat convéncer del caràcter popular i NO competitiu de la prova reforçant l'argument amb un alt nombre de persones que debuten a l'esport en aquesta prova i comunicant l'absència de problemes en les anteriors proves però en aquest cas no ens han  donat  peu a res més que exigir el  que marca la llei.

Així, a partir d'ara només ens queda realitzar noves reunions amb les autoritats per que ens marquen al detall els pasos a seguir per poder realitzar la prova amb l'autorització pertinent i, per tant, complir la legislació. En un principi la setmana que ve s'anem a sentar de nou per ficar-se de nou davant la nova situació e intentar dur la prova avant per a principis d'any, vos mantindrem informats de les novetats.

Des de el C.T. Trivoltors Alcàsser  només ens queda que demanar disculpes a TOTS I TOTES els que estàveu inscrits (ja érem més de 90 així que estàvem apunt de tancar les inscripcions, el que encara és pitjor). 
Agrairíem que entenguereu que les coses  no han anat com esperàvem i ens sap molt greu perquè sabem que és una prova que sol agradar i que molts tenieu/teníem  il·lusió de fer-la però no ha sigut decisió nostra. Hem topat amb la burocràcia administrativa. Esperem que en quan tingam nova data e informació ens tingau en cónter.

Reiterant les disculpes.

C.T. TRIVOLTORS ALCÀSSER