dissabte, 2 de febrer del 2013

Reportatge NO Marató Nova York 2012


Com bé sabeu, a Novembre de 2012 vaig acudir a Nova York amb la intenció de córrer el seu famós marató.
Tot i això i després d'haver viatjat a la ciutat i quan tot anava segons l'esperat, s'enterem que la prova quedava cancel·lada el mateix divendres per la nit abans de la prova (escases 30 hores abans del començament)

Tot va ser condicionat per l'huracà SANDY i les destrosses que van provocar a la ciutat que, tot i que la ciutat estava perfecta per a fer turisme i la organització ho tenia tot apunt per fer la prova, els barris més afectats van fer campanyes de mobilització per cancel·lar la prova afectant a més de 40.000 runners que ja estaven a la ciutat i desfent moltes il·lussions.

Només teníem una sol·lució. Disfrutar del viatge que, vejes si ho vam fer! Disfrutar de la companyia, que, per cert, també ho va ser i on vaig fer molts amics de tota Espanya acompanyat pel excel·lent grup humà de 42195.es i, a més, vivint una experiència que, si bé la marató s'organitza tots els anys, de segur que el que es va viure el diumenge 4 de novembre a Central Park no tornarà a ocórrer ja que es van provocar mils de alternatives a la "NO" Marató. Podeu fer una simple búsqueda en youtube i podreu vorer el que va ocórrer.
Al nostre cas ens vam juntar uns 200 espanyols per córrer junts per Central Park. Uns van fer el marató senzer, altres 30, altres 21 (com va ser el meu cas ja que volia córrer el marató de València) i altres van pegar una volteta de rigor però el millor va ser córrer en gent de tots els països saben que tots els que estàvem allí era per córrer i la ràbia continguda es transformaba en crits, besos, abraços, plors... Un fum de sensacions que es van viure eixe matí que mai oblidaré.

Després de pensar-ho certament i veure les compensacions que la organització havia oferit per la cancel·lació vaig decidir una devolució de l'import total tot i que 42195.es organitzava un viatge "express" per al 2013 en molt bones condicions però, certament encara no estic en moral de tornar.
Això sí, TORNARÉ, VEJES SI TORNARÉ!! I AQUESTA VEGADA SÍ CORRERÉ!

Per detallar en imatges algunes de les coses ocorregudes vos mostre a continuació el vídeo que "Informe Robinson" van fer de la experiència a 4 persones (2 d'elles del grup en qui jo vaig viatjar)
Ixc un mini-segón!! jejeej

Disfruteu-lo!