dimecres, 6 de març del 2013

Crònica Cap de Setmana

Bona vesprada a tots.

Aquest cap de setmana hem continuat molts de nosaltres, com cada cap de setmana, practicant l'esport que ens agrada.
Alguns estem preparant la campanya de Triatló ja que s'apropa el Triatló d'Elx i hi ha que estar a tope! Vam el dissabte l'eixideta clàssica de dos aigües + repetxets (repetxots) + tornada per Macastre. Quasi 100 kilometrets trenca-cames.
Ahí algunes fotos:


El diumenge va ser el dia de l'ENTRENE DUATLÈTIC TRIVOLTOR.
Ens vam reunir quasi 40 Trivoltors en la única intenció de passar un matinet entre companys fent el clàssic circuit del Duatló Cross que enguany no ens han permitit fer i, certament considere que va ser tot un èxit. Poder fer la prova sense ningún tipus de pressió, cadascú al ritme que volguera i, a més, en un gran esmorzarot en armonia... Va estar molt bé. De segur que ho repetim!!
Destacar en aquest sentit:

  • La participació femenina. Pareix que començen a unir-se dones al grupet i això és molt interessant. A vore si començem a vore més Trivoltores en les nostres activitats!
  • Participació menuda. Com podreu vore a les fotos, també ens van acompanyar uns quants Trivoltorets que van donar molt de joc al matí. Seguiu així!!!
Agrair:
  • Als voluntaris que, bé fent fotos, agafant temps o ajudant en el que fera falta van acudir a tirar una maneta. RECORDEU QUE SENSE VOSALTRES NO SERIA POSSIBLE!! GRÀCIES!!!
  • A tots els que vau acudir a passar el matinet.
Açí l'enllaç a la recopilació de fotos! (Gràcies vicent - ceci - carmelo)
https://plus.google.com/photos/105302911518353407905/albums?banner=pwa

Algune exemples!
A la primera foto podeu vore la CLASSIFICACIÓ. Sense contar els temps. No hem dona temps i, per tant, podeu contabilitzar-ho si vos interessa fent una simple resta!