diumenge, 15 de desembre del 2013

1ª CURSA SOLIDÀRIA CONTRA EL CÀNCER. PICASSENT.

Avui ha sigut un gran dia.

Ha eixit un solet excepcional i, de segur que molts TRIVOLTORS, com cada setmana han eixit a l'aire lliure en la seva bici o les seves sapatilles a fer el que més ens agrada, fer esport.
Però avui era un dia diferent per uns quants de nosaltres.
 Es cel·lebrava a Picassent la I Cursa solidària contra el càncer. Eren 8 Kilòmetres, començava a les 10.30 del matí però, el més important no eren els detalls ni les distàncies, sino la causa.

Per tot açò intuixc que ha tingut tant d'èxit, una causa en la que la gran majoria estem concienciats es deu lluitar junts. I així ha sigut. Més de 800 dorsals venuts i un matí excepcional on les voluntàries de l'associació s'han comportat com unes excel·lents organitzadores de proves esportives.  Que tiemble Correcaminos!!!


En concret donem homenatge a una sòcia que estava al Km 2 i al 7 que no tenia prou adjectius per dir als corredors "Bonicos, preciosos, guapos!!!!" Impressionant. Del primer al últime donant crits!
Animació excepcional en batucada i dolzaines

I respecte a la carrera, no podiem faltar uns quants TRIVOLTORS a la cita. Que s'hajam vist estàvem Pakis, Maria josé, Martí Romaguera, Mari carmen Romaguera, Saul, Vorito, Pepa i Vicent, Fernando López... Tal volta hem deixe algú, si és així disculpeu.
En aquest cas l'important era, com deia abans la causa però així i tot, dos dels nostres han estat al pòdium.
Vorito ha sigut campió absolut de la prova. Està molt fort el tio!!! Ha corregut la prova a 3 minuts i 20 segons!



Per altra part, Pepa ha estat entre les 10 primeres!



ENHORABONA ALS 2 SOU UNS CRACKS!

Per altra part, destacar uns avituallaments excepcionals i una borsa del corredor que ni en el Triatló d'Alcàsser!! Entrepa, Aquarius, mandarines... UN 10.

Per tot açò, i com de segur la prova es torna a repetir, guardeu-se aquest cap de setmana per al proper any i acudim en massa des de "La Vila d'Alcàsser" a fer bulto per aquesta causa, que és de tots.

PENSEU EN VERD!!!













1 comentari:

Anònim ha dit...

Ha estat molt bé, enhorabona a tots els organitzadors. Un dia molt bó i damunt col.laborant amb la causa i donant suport a tots els que lluiten contra el cancer.