divendres, 27 de desembre del 2013

UNO ENTRE CIENMIL @ TRIVOLTORS ALCASSER



Com bé sabeu, durant gran part de l'any 2013, TRIVOLTORS ALCÀSSER    ha sigut col·laborador de l'associació unoentrecienmil.

L'objectiu d'aquesta associació era i continua sent la recaptació de fons amb l'objectiu de crear un nou projecte d'investigació per a malalts infantils de leucèmia.

La idea principal era 1 dorsal solidari = 1 €









Nosaltres com a club vam col·laborar en 400 €. 100 € primerament del pressupost del club i els 300 € que faltaven es van donar a l'associació gràcies al dia del duatló infantil on els xiquets que (voluntàriament) volien, donaven 1 € sol·lidari. Molts dels participants van donar més d'1 € i, a més, alguns de nosaltres vam aportar de nou pujant la recaptació a 300 € que està molt, però que molt bé.

Per tot açò, aquesta entrada es crea:

  1. Per donar gràcies a tots els socis per la seva col·laboració, per integrar-se en aquesta causa solidària fent-se fotos en les proves on va ser possible, per sol·licitar col·laboració el dia del duatló... GRÀCIES.
  2. Per comunicar l'enviament que l'associació ens fa agraïnt la nostra solidaritat i comunicant que, en els més de 20.000 dorsals = 20.000 € que han ajudat a que, per fi es puga començar el projecte d'investigació i que, de segur, ajuda a minimitzar l'impacte de la enfermetat.


MOLTES GRÀCIES TRIVOLTORS

SOU INCREIBLES!!!!

1 comentari:

Maite (Uno entre Cien Mil) ha dit...

Gràcies a vosaltres! De fet, gràcies a la generositat de la gent, els 20000 dorsals seran molt més que 20000 euros. El dia 31 ho sabrem del cert, però estem al voltant dels 70.000 euros!
Bon any!!