dilluns, 24 de març del 2014

RESULTATS DARRERS CAPS DE SETMANA

Ahí van els resultats dels dos últims caps de setmana.

Començem pel Marató de BARCELONA on Pakis (jo mateix) vaig acudir a aquesta excel·lent marató en no més intenció que intentar acabar el més dignament possible. Això sí, el meu hem va costar perquè la pàjara al Kilòmetre 30 va ser de campionat.
Així i tot 3 hores 10 minuts i 47 segons.

Al Trail de Quesa van acudir Moisés i Paco Gericó fent excel·lents resultats. D'ací a no res segur que començem a trovar-se algun trofeuu dels nostres en alguna de les curses de Trail-Running

Posicion   Dorsal   Atleta   Pos. Categoria   Categoria   Club   Tiempo Ritmo
 13; 312; SÁNCHEZ CARRASCOSA, MOISES; 10; Senior M; TRIVOLTORS ALCASSER; 2:05:02; 6:15
70;      5; GERICO GOMEZ, FRANCISCO;       37; Senior M; TRIVOLTORS ALCASSER; 2:29:00; 7:27

Per altra part, aquest darrer cap de setmana, donar l'ehorabona de nou al company NACHO VILANOVA que, al Duatló d'Onda va tornar a fer pòdium. Disfruta del moment Naxo!!

El company RAFA AGUADO        ahir  va estar ahir a la DURÍSSIMA prova del Duatló de Banyeres 90.0. Quedant
a una excel·lent 43 posició. Enhorabona!

04:41:15

I per finailitzar, donar l'enhorabona a Christelle cruces iglesias que va també va tornar a fer pòdium en altra prova a la seva categoria en un temps de 1h 03 minuts i 14 segons quedant segona de la seva categoria.

En aquesta prova també va assitir Roberto Martínez que poc a poc va trovant el lloc al món del running i millorant passet a passet.