diumenge, 6 d’abril del 2014

TRIVOLTORS PEL MON I ALTRES

El cap de setmana ha tingut multitud de Trivoltors competint arreu del món.

Començem pel més llunyà, PERE HERNANDEZ LERMA que ha finalitzat el Marató de París en un temps de 3 hores 39 minuts.
Molt bona experiència segons comenta, en un recorregut que la regona part és més pesadeta que la primera mitja  i, per tant, es fa més pesada. Una més al clot Pere, enhorabona.

Per altra part, PACO LLACER I MARIA JOSÉ PALAU han estat per terres catalanes fent la Cursa del Corte Inglés de Barcelona. Una cursa en quasi 80000 corredors-caminants que passa per llocs emblemàtics de la ciutat incloent l'estadi olímpic.

Tenim também uns quants PODIUMS.
El ja habitual pòdium en sub-23 al circuit de duatlons de Castelló NACHO VILANOVA

També hem tingut un guanyador de la general de la prova de promoció del Trail de Titaguas en un temps de 51 minuts i 30 segons.


La prova on més TRIVOLTORS hem estat representats, al MARATÓ DE BORRIOL. Pareix ser ha sigut un dia dur però, com sempre, hem donat exemple de superació per finalitzar dignament.
JOSMA, MARIUS, XUSO CAVA, VICENT DE FEZ, VICENT MARTÍNEZ I EL MANYO han estat allí.






També hem tingut representación al Trail de Teruel on CHRISTELLE IGLESIAS ha finalitzat la prova en 3 hores i 4 minuts.

Per altra part, al Trail de Gàtova han acudit PACO GERICÓ que ha finalitzat en la posició 42 i que està convertint-se en un fixe a les proves de Trail-running així com ALONSO MARTÍNEZ, tot un veterà que continua donant guerra.

Per últim (que pugna saber), também vam tindre representació trivoltorenca al 10 K de Silla amb OCTAVIO I EL SEU XIQUET MARC.



I per altra part, i NO MENYS IMPORTANT, també s'ha cel·lebrat l'event RING-RING on agrair que PASCUAL PRIMO I TONI GALLARDO han acudit a la cita. MOLTES GRÀCIES PER ACUDIR. Es va demanar col·laboració i, evidentment ha sigut la mínima necessària...

Tal volta quede alguna prova / Trivoltor per nomenar. Encara no estan les classificacions, pel que la info ha sigut la disponible al Facebook i/o twitter.
Si falta algú o voleu afegir alguna dada, foto, fer una crónica... només tenia que enviar-ho al mail trivoltorsalcasser@gmail.com

CONTINUEU PENSANT EN VERD!