dimecres, 12 de novembre del 2014

MARATÓ DE VALÈNCIA 2014 - TRIVOLTORS ALCÀSSER


Ja arriva el moment.

És l'hora del Marató de València. La setmana on els somnis es fan realitat, on l'esforç realitzat durant els darrers mesos es transforma en objectiu aconseguit i en la satisfacció d'haver treballat de valent per arrivar a meta i haver-ho aconseguit.

El Marató de València ha anat creixent els darrers anys tant en nombre de participants com en ambient i qualitat de la prova.

Enguany any 2014 pareix torna a superar-se. A més, les previsions metereològiques no poden ser millors. Fresqueta i sense apenes vent així que NO HI HAN EXCUSES!

Aquest diumenge hi hauran quasi 30 Trivoltors a la línia d'eixida de la Marató (un altre bon grapat al 10 K), cadascú en diversos objectius.

Tindrem a Salva (Vorito) intentant apropar-se a les 2 hores i 35 minuts (segur que les baixa)

Josma i Kiko estaran de segur per baix de les 2 hores i 50 minuts

Després hi haurà un bon grupet intentant estar sub 3 hores. (Xano, Vicent Reinal, Raul i Vicent i Moi)

Juanma deuria estar vorejant les 3 horas 15. Marius deuria estar sub 3 horas 10

I a partir d'ací tenim un gran grup on no voldria deixar-me a ningú. Manyo, Alex, Diego, Edu... Sub 3 hores 30 Minuts. Paco el mestre també deuria estar en esta línia així com Marcos.

Sub 3 hores 45 estaran intentant lluitar Paco el Rubio,  Alvaro, Miquel i el Presi.

Vicent el del marbre, Toni, Carmelo, Ceci, Carmina,Vicent Llacer, Lola  i un bon grupet d'acompanyants i bons amics que han fet un excel·lent grup d'entrenament estaran entre les 4 hores i les 4 hores i mitja.

A tots. Als debutants, als més ràpids, als més lentos... VOS DESITJEM QUE GAUDIU MOLT EL DIUMENGE DEL MARATÓ I ESPEREM ES COMPLIXQUEN ELS VOSTRES SOMNIS.

Si hem deixe algú disculpeu...



I COM SEMPRE...  QUAN VOS VINGUEN ELS MALS MOMENTS...

PENSEU EN VERD!