dissabte, 21 de març del 2015

MAMOCU marató de montanya cuenca






Com hui Mario Moret Fort no ha vingut a correr per estar recuperantse del esforÇ de Xerta, ho comente jo jejeje. Dos hem sigut els membes del C.t. Trivoltors Alcàsser que hem acabat la MArato de MOntaña CUenca - MAMOCU, un servidor i el amic, Jose Manuel Fortuny Molina.
Carrera diferents a les que estem acostumats. La definicio seria una tortura de carrera per a les cames. Tot era pujar, inclos agarrante de les mans en moltisimes ocasions, i rapidament baixant sense poder frenar per culpa dels % de les rampes. Molt bones vistes de la part antiga de Concai de la hoz, tambe hem pasat nosecuants escalons amunt i avall. Hem pujat a totes les antenes, sants y creus existents en tota la rodalia de Conca, a mes a mes hem creuat el riu jucar en numeroses ocasion (per ponts, jejeje). Hem pasat per totes les ruines del castell de Conca per tots el accesos existents....
En definitiva que hem disfrutat. Y per si havia algo que ens podia faltar ens ha nevat dos voltes!!!!
A mi personalment com ja va seguent habitual ma sobrat el ultim km. Despres de fer la ultima apuja del 40 al 41 sols quedaba baixar i jo a la primera de canvi he redolat al estil una Tortuga Ninja i se ma pujat el gemelo dret, dels crits han avingut dos corredor a vore si me havia trencat algo... jejejeje.. meny mal que sols era dolor.. quin km mes llarg hasta meta. Finalmet he entrat en Jorge Juste que ma pillat a falta de 20 metres.