dimarts, 10 de juliol del 2012

ANDORRA ULTRA TRAIL MÍTIC 2012 (112 KM 9.700 m. D+)



Quan decidim inscriure's un altre any, podíem pensar que érem bojos, o simplement que sabíem que enguany no podíem fallar. Fer l'Ultra Trail Mític d'Andorra de 112 Km i 9.700 m. de desnivell positiu, o siga, donar-hi tota la volta al país al mig dels Pirineus ha sigut un repte i una experiència inoblidables. Enguany sí que sabíem on anàvem.

Pujades molt llargues i de fort pendent, baixades perilloses, sendes molt tècniques, paisatges meravellosos, vistes espectaculars a l'alba, boira i molt de vent als cims per la nit, pedres esvaroses, caigudes per terra, fins i tot redolant, dues nits a la serena, veient cabanes la segona nit, on penses que és l'avituallament i quan arribes és una pedra (falta de dormir). Que més podem demanar?

Abans de començar parlàvem que anàvem a gaudir i ho hem fet, que sofriríem, i també s'ha acomplit. Però sabíem que la nostra força era la lluita, per a poder assolir l'objectiu que ens havíem marcat, que era “guanyar”, o siga ser finishers, i ho hem aconseguit.

Després de més de 34 hores per aquest país tant meravellós, i en el que també diuen Bon dia i Bona nit com nosaltres, quatre Trivoltors ja som FINISHERS d'un dels Ultra Trails més durs d'Europa en aquesta distància, on hem començat 283 persones i l'hem acabat 134. Mai s'ha passat el 50% d'èxit.

Moltes gràcies pel vostre suport i ara compartim amb vosaltres el lema d'aquesta prova:

                        Córrer un poc està bé.

                        Córrer molt  és millor.

                        I córrer massa és perfecte.

De segur que vos sona i també s'identifiqueu.



Arturo Baraza, Xuso Cava, Vicent De Fez i Vicent Reinal.

2 comentaris:

Arturo ha dit...

Gran crònica Vicent d`aquest viatge “espiritual” pels Pirineus amb persones grans com són els trivoltors. Gràcies Xuso, Vicent R. i Vicent De Fez per l’experiència compartida amb vosaltres.

trivoltors ha dit...

QUINS TRAIL-RUNNERS MÉS SALVATGES TENIM AL CLUB.
MOLTES GRÀCIES PER COMPARTIR-HO EN TOTS NOSALTRES!